FAQ

Meest gestelde vragen

Het is helaas niet mogelijk om – na aankoop – het afleveradres nog te wijzigen. Dit komt omdat de bestelling gelijk wordt opgepakt door onze distributie.

Als je op werkdagen voor 23:00 hebt besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Je ontvangt een track & trace link via de mail.

De betaalmethoden die wij aanbieden zijn iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact, Klarna & PayPal.

Als je Klarna als betaalmethode kiest, betaal je pas als je je bestelling hebt ontvangen.

Binnen enkele dagen na ontvangst van je bestelling ontvang je een e-mail van Klarna met de betalingsgegevens. Je hebt dan 30 dagen de tijd om de factuur met Klarna te betalen.

De verzendkosten zijn 2,95 (NE, BE). Voor de rest van de EU zijn de verzendkosten €14,95 en buiten de EU €39,95.

Heb je een boek besteld, maar wil je deze toch retourneren? Bij ons kun je binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling (op eigen kosten) terugsturen. Belangrijk is dat je je items aanmeldt via 777@truecolorspublisher.com onder vermelding van je eigen naam en ordernummer. Indien het product niet wordt aangemeld, wordt deze helaas niet in behandeling genomen. Let op: De boeken dienen in de originele verpakking en ongelezen/gevouwen te worden teruggestuurd inclusief pakbon. Indien wij je bestelling hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op jouw rekening.

Je bestelling kan worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Montapacking Fulfilment Lelystad B.V.
Retouren True Colors Publisher
Kaapstanderweg 36
8243 RB Lelystad

Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Helaas belanden mails met aankoopbevestigingen nog weleens in je ongewenste mail/spambox. Heb je daar al gekeken?

Wanneer de betaling is gelukt, kun je ervan uitgaan dat de bestelling ook goed is doorgekomen. Wil je het zeker weten? Mail dan naar 777@truecolorspublisher.com met je volledige naam en datum van aankoop. Dan kijken we het even voor je na.

Neem contact op

Staat jouw antwoord hier niet tussen? Wij helpen je graag verder via de mail. Stuur een mailtje naar 777@truecolorspublisher.com en wij doen ons best om deze binnen 24 uur te beantwoorden (op werkdagen).