Veelgestelde vragen

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, hoe kan dit?
Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Helaas belanden mails met aankoopbevestigingen nog weleens in je ongewenste mail/spambox. Heb je daar al gekeken?

Wanneer de betaling is gelukt, kun je ervan uitgaan dat de bestelling ook goed is doorgekomen. Wil je het zeker weten? Mail dan naar 777@truecolorspublisher.com met je volledige naam en datum van aankoop. Dan kijken we het even voor je na.

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling nog het afleveradres wijzigen?
Het is helaas niet mogelijk om – na aankoop – het afleveradres nog te wijzigen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Als je op werkdagen voor 17:00 hebt besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Je ontvangt een track & trace link via de mail.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn €3,95 en gratis vanaf bestellingen boven de €60 (NE, BE). Voor de rest van de EU zijn de verzendkosten €14,95 en buiten de EU €39,95.

Retourneren
Heb je een boek besteld, maar wil je deze toch retourneren? Bij ons kun je binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling (op eigen kosten) terugsturen. Belangrijk is dat je je items aanmeldt via 777@truecolorspublisher.com onder vermelding van je eigen naam en ordernummer. Indien het product niet wordt aangemeld, wordt deze helaas niet in behandeling genomen. Let op: De boeken dienen in de originele verpakking en ongelezen/gevouwen te worden teruggestuurd inclusief pakbon. Indien wij je bestelling hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op jouw rekening.

Je bestelling kan worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Montapacking Fulfilment Lelystad B.V.
Retouren True Colors Publisher
Kaapstanderweg 36
8243 RB Lelystad