About

MEREL VON CARLSBURG enthousiaste mensenmens en uitgever. Succesvol als het aankomt op het bedenken van boeken, nieuwe uitgeefmodellen en mensen gelukkig maken. Minder succesvol als het aankomt op goedkope lunches en het vinden van huissleutels.

RIANNE SCHAAP enthousiaste producer, marketeer en uitgever. Zeer succesvol als het aankomt op online marketing & sales en het aanschaffen van de juiste salad bowls en shakes. Minder succesvol als het gaat om het overbieden en inschatten van de overspannen huizenmarkt.

ROBINNIKITA VAN PROOSDIJ enthousiaste alleskunner op kantoor en producer. Staat altijd voor ons (en voor jullie) klaar met haar topsporters mentaliteit. Zeer succesvol in communicatie, organiseren van de leukste events en bestellingen bij Uber Eats. Minder succesvol in het drinken van koffie.

PETER VAN DIJK enthousiaste uitgever en bejaarde adviseur van TCP. Weet alles van de traditionele boekenmarkt door bijna een eeuw succesvolle ervaring in het papier, van boek tot en met magazine. Minder succesvol in het inschatten van het aantal uren op een dag. 

Quality first

We started making the products we wanted to see in the world and we did this with an uncompromising approach to sustainability.

Humble beginnings

Our story begins in a small shop with a small team. With nothing but passion and a dream our brand was born.

Free returns

Returns within 30 days receive a full refund.

Worldwide shipping

Ship anywhere, rates available at checkout.

24/7 support

Call us anytime at 1(800) 555-1234.