Bestel onze weekly favorites en ontvang een mooi cadeau.

Your cart

Your cart is empty

Don’t judge a book by its cover, they say. But perhaps this beauty you should.

Don’t judge a book by its cover, they say. But perhaps this beauty you should.

De geboorte van een boek is een magisch moment. Het is het ontstaan van een nieuw leven, een nieuwe wereld die zich ontvouwt tussen de pagina's. Het maakt me blij om te kunnen delen dat ik de nieuwe eigenaar ben van True Colors Publisher, een uitgeverij  die al twee jaar een speciale plaats in mijn hart heeft. Het is mijn passie om nieuwe thema’s te onderzoeken en verhalen van onze auteurs te vereeuwigen op papier. Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om prachtige nieuwe titels voor jullie te lanceren, evenals enkele herdrukken van onze geliefde bestsellers. Maar bovenal geloof ik dat er nog ontelbare bijzondere verhalen zijn die gedeeld moeten worden.

The medium is the message 

Er zijn weinig dingen die je naast het lezen van een boek met je volle verstand tegelijkertijd kan doen, terwijl je ogen over de tekst glijden, heb je tijd om na te denken over de betekenis van de woorden en hoe ze resoneren met je eigen ervaringen en overtuigingen. Het is niet voor niets dat de beroemde spaanse schrijver Carlos Ruiz Zafon zei:

"Books are mirrors, you only see in them what you already have inside you."

Maar ook ik weet als moeder dat een dag maar 24 uur heeft, en het niet altijd makkelijk is de ruimte te vinden voor het lezen van je geliefde boek dat je al een tijdje aanstaart vanaf je nachtkastje. Lezen moet vaak gebeuren in net dat beetje kostbare tijd waarin je ’s avonds ook nog snel je boodschappen online kan bestellen, de was kan ophangen of doelloos kan scrollen op zoek naar inspiratie voor alles buiten jezelf. In een wereld waar tekst overal online beschikbaar is, blijf ik geloven in de onschatbare waarde van gedrukte boeken. Ze zijn veel meer dan bundels papier; ze zijn een krachtige bron van  verbinding tussen mensen en ideeën. Gun jezelf om even alleen te zijn met je eigen gedachten. Het kost misschien een beetje tijd, maar je krijgt er iets waardevols voor terug.


Liefs S

Next post